Reklama
Składniki:

- 1 biała kiełbasa
- 2 ugotowane w mundurku ziemniaki
- 1 cebula
- 1 torebka Żurku KNORR
- 2 łyżki oleju
- 1 Mini Kostka KNORR Pieprz kolorowy lub Majeranek
- 1 łyżka posiekanej natki pietruszki

Reklama
Przygotowanie:

1. Pokrój kiełbasę, ziemniaki i cebulę w plasterki.

2. Przygotuj Żurek KNORR według przepisu na opakowaniu.

3. Podsmaż na gorącym oleju ziemniaki na złoto, odłóż na bok. Podsmaż kiełbasę i cebulę.

4. Dodaj do żurku rozkruszona Mini Kostkę KNORR Pieprz kolorowy lub Majeranek i zagotuj.

Reklama

5. Rozłóż dodatki na talerze i zalej gotowym żurkiem, posyp natką.

Reklama
Reklama
Reklama