Reklama
Składniki:
- 4 pomidory
- syrop trzcinowy
- sok z cytryny
- 25 dkg pomidorków koktajlowych (cherry)
- świeża mięta
- chili
Reklama
Przygotowanie:
1. Pomidory zanurzyć we wrzątku na parę sekund. Obrać ze skórki. Wydrążyć, wlać do środka syrop trzcinowy wymieszany z sokiem z cytryny.
2. Pomidorki cherry podsmażyć na suchej patelni z likierem pomarańczowym cointreau, siekaną miętą i chili.
Reklama
3. Wydrążone pomidory wypełnić pomidorkami cherry. Podawać z lodami waniliowymi z kroplą tabasco.
Restauracja i klub Endorfina,
ul. Foksal 2, Pałac Zamoyskich, Warszawa,
tel. (022) 827 54 11, (022) 826 74 24,
www.endorfinafoksal.pl
Reklama
Reklama
Reklama