Reklama
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • 10 dag jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki gęstej śmietany
  • 2 łyżki chudego twarogu
  • pęczek koperku
  • biały pieprz
  • gałka muszkatołowa
  • łyżka siemienia lnianego
  • sól do smaku
Reklama
Przygotowanie:

Przygotujesz ją w kilka chwil!

  1. W miseczce utrzeć na gładką masę jogurt, śmietanę oraz twaróg.
  2. Doprawić pieprzem i gałką muszkatołową.
  3. Koperek drobno posiekać i dodać do kremu twarogowego.
  4. Krem przełożyć do miseczek, posypać siemieniem.
Reklama

Polecamy inne ciekawe pasty:

Pasta jajeczna
Szybkie pasty do kanapek
Pasta łososiowa
Jajka zapiekane w szynce

Reklama
Reklama
Reklama