Reklama
Składniki:

6-8 cienkich, słonych naleśników,
4 cebule,
50 dag pieczarek,
20 dag szynki,
25 dag żółtego sera,
2 parówki,
pół zielonego ogórka,
papryka czerwona,
2 pomidory,
1/4 szklanki oleju,
przyprawa warzywna,
papryka,
chili,
magga.

Reklama
Przygotowanie:

W kostkę pokroić pieczarki. Dusić, aż zmiękną. Obrać cebulę i pokroić w kostkę. Zeszklić. W plasterki pokroić ogórek, szynkę i paprykę. Podsmażyć. Wszystkii wymieszać. Doprawić. Przełożyć naleśniki farszem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Polać dowolnym sosem. Piec w temp. 180 st. C przez 30 minut. Posypać startym serem. Dopiec.

Reklama
Reklama
Reklama