Pasta rybna - przepis, składniki i przygotowanie
Pomysł na śniadanie, kolację lub podwieczorek!

Opublikowano: 26.02.2014, 10:49
Reklama
Czas przygotowania: 15 min
Ilość porcji: 1
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
- bułeczka (np. z pestkami dyni)
- łyżeczka masła lub dobrej margaryny
- jajko na twardo
- łyżeczka białego sera
- 3 łyżki wędzonej ryby
- 2 łyżki startej marchewki
- łyżeczka szczypiorku
- sól
- pieprz
Reklama
Przygotowanie:
1. Bułeczkę przekrój na pół.
2. Posmaruj masłem lub margaryną.
3. Jajko posiekaj, wymieszaj z rozgniecioną widelcem rybą, białym serem, marchewką i szczypiorkiem.
4. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
5. Pastą posmaruj połówki bułki.
Reklama
Reklama
Reklama