Faszerowane pisanki

Składniki:
- 5 jaj ugotowanych na twardo
- 100 g naturalnego serka Rama Creme Bonjour
- 300 g wędzonego łososia
- 1 Mini Kostka KNORR Pieprz kolorowy
- czerwony kawior lub czarne oliwki
- świeży koperek
Przygotowanie:
1. Obierz jaja, przekrój na pół i zetnij końcówki tak, aby łatwo można było je umieścić na półmisku.
2. Wyjmij żółtka i zmiksuj z serkiem, majonezem i wędzonym łososiem za pomocą specjalnej przystawki miksera na jednolitą masę. Możesz także posiekać wszystkie składniki drobno nożem, lub zmielić w maszynce do mięsa.
3. Dopraw masę do smaku Mini Kostką KNORR Pieprz kolorowy, przełóż do rękawa cukierniczego zakończonego dekoracyjną końcówką i wyciśnij różyczki na połówkach jaj.
4. Udekoruj jaja odrobiną czerwonego kawioru i koperkiem, lub kawałkami czarnych oliwek.