Ziemniaczana sałatka grillowa

Opublikowano: 08.04.2008, 21:29
Reklama
Składniki:
1 kg ziemniaków,
1 cebulka ze szczypiorem,
koperek,
pietruszka,
6 ząbków czosnku,
3 łyżki majonezu,
2 łyżki musztardy,
2 łyżki oliwy z oliwek,
sól,
pieprz,
vegeta.
Reklama
Przygotowanie:
Umyte i posolone ziemniaki ugotować w mundurkach. Ostudzić. Pokroić w talarki razem ze skórką. Obrać cebulę. Pokroić w piórka. Wymieszać z ziemniakami. Posiekać szczypior, koperek i pietruszkę. Wsypać. Obrać czosnek. Przecisnąć przez praskę. Dodać. Dodać przyprawy do smaku. Delikatnie wymieszać. Podawać do mięsa z grilla.
Reklama
Reklama
Reklama