Reklama
Składniki:
  • 1 saszetka sosu Bazyliowego z Trawą Cytrynową Blue Dragon
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 200 g polędwicy wołowej, pokrojonej w cienkie paski
  • czerwona papryka pokrojona w paski
  • zielona papryka pokrojona w paski
  • 2 gniazda makaronu Blue Dragon (ugotowanego zgodnie z instrukcją na opakowaniu)
Reklama
Przygotowanie:
  1. Na rozgrzanym oleju podsmaż do miękkości wołowinę. Dodaj pokrojoną paprykę i smaż przez ok. 2 min. Dodaj sos Bazyliowy z Trawą Cytrynową oraz makaron Blue Dragon, wymieszaj i smaż wszystko do momentu wystarczającego podgrzania.
  2. Dla nadania kremowej konsystencji możesz dodać pod koniec smażenia 3 łyżki mleka kokosowego Blue Dragon.
Reklama
Reklama
Reklama