Reklama
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • 4–5 świeżych truskawek
  • ogórek
  • owoc mango
  • listki świeżej kolendry
  • sok z limonki
  • cukier trzcinowy
  • papryczka chili
  • oliwa
Reklama
Przygotowanie:
  1. Obrane ze skórki ogórek i mango pokroić w drobną kostkę. Dodać truskawki również pokrojone w kostkę, posiekaną kolendrę i chili. Wymieszać z oliwą i sokiem z limonki. Doprawić cukrem trzcinowym do smaku.
  2. Przegrzebki skropione oliwą i oprószone pieprzem zgrillować.
  3. Podawać z salsą na wierzchu.
Reklama

Restauracja i klub Endorfina,
ul. Foksal 2, Pałac Zamoyskich, Warszawa,
tel. (022) 827 54 11, (022) 826 74 24,
www.endorfinafoksal.pl

Reklama
Reklama
Reklama