Łosoś z grilla w papilotach

Opublikowano: 19.05.2009, 10:38
Reklama
Składniki:
- 4 filety z łososia
- 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego
- 30 ml oleju
- 60 g masła
- 150 g marchwi
- 1 cukinia
Reklama
Przyprawy KAMIS:
- 1 łyżeczka Pieprzu Cytrynowego
- 1 łyżka Przyprawy Kamis Fit up! Do potraw z ryb i owoców morza
- Sól morska ziołowa w młynku
Przygotowanie:
Reklama
Łososia oczyść, posyp przyprawą do ryb.
Obraną marchewkę pokrój na spaghetti. Zblanszuj w wodzie z solą i cukrem. Z zielonych części cukinii również przygotuj spaghetti, blanszując w tym samym wywarze.
Na folii aluminiowej ułóż łososia, posyp pieprzem cytrynowym i solą ziołową. Na wierzchu ułóż masło, następnie warzywne spaghetti. Folię zawiń w kształcie łódki. Piecz na grillu.
Reklama
Reklama
Reklama