Reklama
Składniki:

- 1 kg filetów z łososia
- 3 ugotowane ziemniaki
- 2 ogórki kiszone
- 2 łyżki chrzanu
- 1 szklanka majonezu Hellmann's Babuni
- 1 Sos sałatkowy cebulowo ziołowy KNORR
- 1,5 łyżki soku z cytryny
- 2 łyżki posiekanego szczypiorku
- 2 jajka ugotowane na twardo
- 2 Mini Kostki KNORR Pieprz kolorowy

Reklama
Przygotowanie:

1. Ugotuj rybę w osolonej wodzie (15-20 minut). Ostudź, zdejmij skórę, pokrój na kawałki.

2. Pokrój ziemniaki i ogórki w drobną kostkę. Wymieszaj chrzan, majonez, Sos sałatkowy cebulowo ziołowy KNORR, sok z cytryny i posiekany szczypiorek, następnie delikatnie połącz ze składnikami sałatki.

Reklama

3. Podawaj sałatkę z jajkami na twardo, posypaną Mini Kostkami KNORR Pieprz kolorowy.

Reklama
Reklama
Reklama