Grillowana cukinia nadziewana serem feta

Opublikowano: 04.05.2009, 15:46
Reklama
Składniki:
- 4 małe cukinie
- 200 g fety
Reklama
Przyprawy KAMIS:
- 1 łyżka Suszonych pomidorów z bazylią i czosnkiem Specialite
- Sól morska w młynku
- Pieprz Czarny młotkowany Specialite
- 1 łyżeczka przyprawy do grilla Klasycznej
Przygotowanie:
Cukinię przekrój wzdłuż na pół, wydrąż środek i posiekaj go drobniutko. Dopraw solą i pieprzem.
Fetę wymieszaj z pomidorami, dodaj posiekaną cukinię. Całość dopraw do smaku pomidorami suszonymi i przyprawą do grilla klasyczną.
Reklama
Farszem nadziewaj cukinie, piecz na grillu aż ser się rozpuści.
Reklama
Reklama
Reklama