Koktajl ze szpinaku i mango - przepis Ani Starmach
Ze szpinaku, mango, bazylii i mięty! Wiosenna bomba witaminowa!

Opublikowano: 24.03.2015, 09:53
Reklama
Ilość porcji: 2
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
- 1 małe, dojrzałe mango
- 150 ml wody
- 1 garść liści szpinaku
- 1 łyżka świeżej bazylii
- 1 łyżka świeżej mięty
Reklama
Przygotowanie:
Zobacz przepis Ani Starmach na koktajl ze szpinaku i mango!
- Mango obierz ze skórki i usuń pestkę.
- Szpinak umyj, odetnij zgrubiałe końce.
- Umieść szpinak razem z mango w blenderze, dodaj listki bazylii i mięty oraz wodę.
- Zmiksuj na gładki koktajl.
Więcej przepisów w książce Anny Starmach i Marii Kruczek pt. "Lekkość" (premiera 18 III)
Reklama
Zobacz inne przepisy na wiosnę:
Sałatka z rzodkiewką i ogórkiem - przepis
Placki ze szpinaku - przepis Ani Starmach
Wiosenna sałatka - przepis
Reklama
Reklama
Reklama