Reklama
Ilość porcji: 2
Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • 1 małe, dojrzałe mango
  • 150 ml wody
  • 1 garść liści szpinaku
  • 1 łyżka świeżej bazylii
  • 1 łyżka świeżej mięty
Reklama
Przygotowanie:

Zobacz przepis Ani Starmach na koktajl ze szpinaku i mango!

  1. Mango obierz ze skórki i usuń pestkę.
  2. Szpinak umyj, odetnij zgrubiałe końce.
  3. Umieść szpinak razem z mango w blenderze, dodaj listki bazylii i mięty oraz wodę.
  4. Zmiksuj na gładki koktajl.

Więcej przepisów w książce Anny Starmach i Marii Kruczek pt. "Lekkość" (premiera 18 III)

Reklama

Zobacz inne przepisy na wiosnę:

Sałatka z rzodkiewką i ogórkiem - przepis
Placki ze szpinaku - przepis Ani Starmach
Wiosenna sałatka - przepis

Reklama
Reklama
Reklama