Przepisy na warzywa faszerowane - redakcja Polki.pl poleca
Redakcja Polki.pl poleca!

Opublikowano: 19.09.2013, 11:48
Reklama
Faszerowane warzywa to jedna z naszych ulubionych dań. Niektore z nich, jak na przykład papryka, wydają się wręcz stworzone do wypełniania ich mięsnym lub wegetariańskim farszem! Dlatego też zajadamy się nimi niezwykle często i chętnie. Dania z faszerowanych i zapiekanych czy smażonych warzyw są nie tylko proste w przygotowaniu. Ich kolejną zaletą jest fakt, że są niezwykle zdrowe. Ziemniaki, bakłażany czy cukinie wypełnione po brzegi farszem to klasyka obiadowa w naszej redakcji. Pycha! Mamy więc nadzieję, że nasz wybór posmakuje również i tobie.
Reklama
Zobacz, które przepisy na faszerowane warzywa staną się hitem w twoim domu!
Reklama
Reklama
Reklama