Waflowe krasnale z kremem z twarożku

Składniki:
- 8 rożków waflowych do lodów
- wafel do andrutów
- 50 dag mielonego twarogu
- tabliczka czekolady startej na drobnej tarce
- torebka cukru waniliowego
- łyżeczka skórki otartej z pomarańczy
- 4 łyżki kremówki
- drobne owoce jagodowe do dekoracji (czarne jagody, porzeczki, poziomki)
Przygotowanie:
1. Twaróg utrzyj na gładką pastę z kremówką, cukrem waniliowym oraz skórką pomarańczową. Dodaj tartą czekoladę, wymieszaj.
2. Z wafla andruta niewielką szklaneczką wytnij 16 krążków. Połowę krążków posmaruj masą serową i przykryj pozostałymi waflowymi krążkami.
3. Z reszty masy serowej uformuj 8 kuleczek. Ułóż je na wierzchu posmarowanych krążków waflowych i nakryj waflowymi rożkami. Lekko dociśnij, tak by waflowa czapeczka nie spadała. Owoce jagodowe umyj, delikatnie osusz papierowym ręcznikiem. Udekoruj nimi kuleczki twarożku, np. tak by przypominały buzie.