Reklama
Składniki:

Biszkopt:
4 jajka,
szklanka cukru pudru,
szklanka mąki,
łyżeczka proszku do pieczenia.
Masa brzoskwiniowy:
puszka brzoskwiń,
2 galaretki brzoskwiniowe.
Krem kokosowy:
20 dag wiórków kokosowych,
szklanka mleka,
3/4 szklanki cukru pudru,
kostka masła,
polewa czekoladowa.

Reklama
Przygotowanie:

Biszkopt upiec z podanych składników. Zmiksować brzoskwinie z syropem. Zagotować. Wsypać galaretki. Lekko ostudzić. Wlać na biszkopt. Krem: Lekko podgotować wiórka z mlekiem. Trzeba uważać, żeby się nie przypaliły. Pozostawić do ostygnięcia. Cukier zmiksować z masłem i wiórkami. Posmarować galaretkę. Ułożyć polewę.

Reklama
Reklama
Reklama