Reklama
  • Kanapka z pomysłem Martha Stewart zdradza, jak zrobić najlepszy sandwicz na świecie.
  • Chłodne rozkosze podniebienia Wykwintne i oryginalne desery z lodów. Zachwycą najbardziej wybrednych gości!
  • Odkrywamy amerykę Sceny z życia amerykańskiej prowincji. Poznaj mieszkańców romantycznej doliny Stehekin.
  • Irysy w kolorach tęczy Wszystko o irysach bródkowych. Zasady uprawy i tajemnica niezwykłej różnorodności kolorystycznej.
  • Łagodne cieniowanie Jak przenieść kolory natury z ogrodu wprost do sypialni i salonu.
  • Poczuj miętę Pachnące i smaczne dania. Od przystawki do deseru: wszystko z miętą!
Reklama

KUCHNIA

  • Deser miesiąca Sernik z leśnymi owocami. Delikatny, słodki, w sam raz na lato!
  • Magia marynaty Dzięki dobrej marynacie zwykłą karkówkę z grilla zamienisz w najbardziej wyrafinowane danie.
  • Ciastko miesiąca Cytrynowo-morelowe markizy.

JAK TO ZROBIĆ

  • To jest pomysł! Poszewki na poduszki z serwetek. Torba plażowa z ręczników. Nowe sposoby na dekorację stołu.

OGRÓD LATEM

  • Dom w malwy malowany Odwiedzamy posiadłość utalentowanej projektantki ogrodów.

ZAPRASZAMY GOŚCI

  • Przyjęcie pod gołym niebem Jak przygotować przyjęcia w ogrodzie, by nie spędzić go, biegając do kuchni i z powrotem.

A NA KONIEC...

Reklama
  • Przepisy Receptury na wszystkie dania pokazane w tym numerze.
Reklama
Reklama
Reklama